2023 blev tillsist ett bra år även om det körde ihop sig lite. Jag behövde renovera mitt tak på huset (film på det finns på youtube-kanalen). Det projektet hamnade mitt i regnperioden och tog nästa två månader att slutföra. Det blev tyvärr inget sommarlov för mig eftersom de enda soliga dagarna blev arbetsdagar. 

Jag hade även lite problem med mina häcksaxar när jag som mest behövde dem. Det var oerhört opassande att tvingas lämna in båda på service när det bara fanns en återförsäljare av mitt märke. Därför tog det 2-3 månader att få dem servade.

Säsongen fick tillslut ett abrupt slut i november pågrund av enorma mängder regn… jag har nu haft översvämning i källaren sedan mitten av november. Först var det bara grundvatten, sen blev det bajsvatten. Jag fick också en kraftig läcka i taket pågrund av regnet. 

Just nu har jag mest översvämning så jag kommer nog inte börja arbeta i mars som jag brukar utan det får bli i april istället. Ber om ursäkt för det och hoppas att vattnet sjunker undan! Har du några frågor om jobb eller översvämning i källaren är det bara att höra av dig!